RI SIGN&PRINT

Reclameproductie met ervaring

RI SIGN&PRINT is járen geleden begonnen als R.I. Reklame. Een reclameproductie-bedrijf annex reclamebureau, gevestigd in hartje Amsterdam. Na enkele verhuizingen binnen het centrum werd het tijd voor een groter pand waar de productie zich kon uitbreiden. Een pand op de NDSM-werf, Amsterdam Noord bood mogelijkheden. Hier was meer ruimte voor de productie en zo heeft R.I. Reklame zich kunnen specialiseren.

Een van de eerste klussen was het maken van alle lichtreclame-borden van Amstel Bier op de zeefdruk-manier. Daarna liepen de klussen uiteen van het maken van kleine, enkele prototypes tot grote producties. Tegenwoordig is het zeefdrukken vervangen voor het printen. In ons pand zijn verschillende printers te vinden waardoor bijna elke soort print mogelijk is geworden. Zowel printen op voorwerpen als het produceren van grote banners, stickers etc.. Veel is mogelijk. Wij staan dan ook open voor allerlei soorten producties.

Tegenwoordig bestaat RI SIGN&PRINT uit een flexibel team, met een vaste ervaren kern. Wij zijn altijd op zoek naar signmakers, monteurs etc.. Ook als ZZP’ers. Neem gerust contact met ons op! post@rireklame.nl of mark.rireklame@gmail.com 0f 06-53992413.

 

Reclameproductie met ervaring


Doordat R.I. al zo veel jaren bestaat is er door de ervaring veel kennis opgebouwd. Elke vraag met betrekken op deze branche is ons niet vreemd. Van een kleine sticker tot volledige kantoorpanden voorzien van reclame of decoratie, het kan.

 

Kantoorruimtes


Het imago van the 'office' veranderen. Wij geven graag advies hoe dit aan te pakken!

 

Materiaal-gebruik


Voor elke ondergrond en situatie is een bepaald soort materiaal geschikt. De ene sticker hecht simpelweg niet op elke ondergrond en de andere sticker plakt op dezelfde ondergrond jarenlang moeiteloos.

• TT Vasumweg 53, Amsterdam
• 020-49 36 000