Over Mark Overmars

Recent heb ik mijn eigen droom waar gemaakt, op freelance basis ondersteun ik een aantal bedrijven in de verkoop, vooral in de buitendienst. Op deze website kunt u kennismaken met mijn opdrachtgevers en hun dienstverlening. Ik ben voor hen dan ook uw contactpersoon, als het gaat om de eerste aanname, het maken van een afspraak en tevens verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de opdracht.

Door de jaren heen heb ik een gerenommeerde naam opgebouwd, enorm veel ervaring opgedaan in het commerciële werkveld, met een rijk netwerk tot gevolg. Een regelmatig terugkerende slogan is: “het gaat er niet om wat je kent, maar wie je kent”. Ik zie mezelf als een verbinder tussen verschillende partijen, tussen mens-en-zaken. Ik breng diverse partijen bij elkaar, ben altijd op zoek naar de samenwerking. Ik geloof in het principe van co-creëren, heb de overtuiging dat deze menselijke benadering leidt tot een prettige en succesvolle manier van zaken doen.

Op dit ogenblik heb ik een directe samenwerking met een aantal partijen, zeer divers van aard. In het menu komt u terecht op de productpagina’s. Voor een viertal bedrijven kunt u zich rechtstreeks tot mij wenden, ik kan voor u het juiste advies verzorgen. Daarnaast kunt u eigenlijk elke andere vraag aan mij stellen, ik zal altijd met een goed advies komen of u in contact brengen met de juiste mensen of bedrijf, maar zal altijd “kort op de bal blijven” om tot het gewenst advies en resultaat te komen.

Ik ben rechtstreeks te bereiken op info@markovermars.nl of 06-53992413. Ik kom graag een keer langs voor een kop koffie.